Zakelijke evenementen door Triple Blue Group

Zakelijke evenementen

Wat we met plezier bedenken, voeren we ook tot in de perfectie uit. Vandaar dat talloze klanten die een onvergetelijk event op maat willen, kiezen voor Triple Blue Group. Evenementen die zowel spraakmakend als effectief zijn en die de doelgroep in het hart raken. Triple Blue Group organiseert al regelmatig business events voor o.a. Rabobank, The Sting, ABN AMRO, Boni Supermarkt, OMG, OVDD en Pon.

Heeft u een boodschap over te brengen? Een verhaal te vertellen? Vertel het dan eerst aan ons en op basis van uw briefing gaan wij aan de slag. Of het nu een personeelsfeest is of een opening, een jubileum of een award-uitreiking. Triple Blue Group denkt graag vanaf het eerste moment met u mee over het meest optimale resultaat. Natuurlijk is de inhoud daar leidend. Maar communicatiedoelstellingen realiseren gaat beter via een goed afgewogen mix van informatie en entertainment - in plaats van informatieoverdracht alleen.

Creativiteit, kwaliteit en maatwerk zijn onze specialisaties.

Of een event nu klein en persoonlijk moet blijven of juist groot en massaal moet worden: wij hebben alles in huis. Een event in eigen land of aan de andere kant van de wereld? Alles kan: Triple Blue Group heeft grote ervaring met nationale en internationale events. Op het gebied van vervoer, hospitality, food & beverage en techniek werken we samen met partners in binnen- en buitenland die ook hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Of zoals we zelf zeggen: wij werken net zo makkelijk in Drenthe als in Londen!

Meer weten over onze events op maat?

Wilt u meer weten over onze onvergetelijke events? Neem dan contact op met Triple Blue Group.