Zakelijke evenementen

Wat we met plezier bedenken, voeren we ook tot in de perfectie uit. Vandaar dat talloze klanten die een onvergetelijk event op maat willen, kiezen voor Triple Blue Group. Evenementen die zowel spraakmakend als effectief zijn en die de doelgroep in het hart raken.

Boni Familiefestival beurs consumenten
Opening bedrijfspand Rabobank Liemersepoort te Zevenaar.

Triple Blue Group organiseert al regelmatig zakelijke evenementen voor o.a. Rabobank, The Sting, ABN AMRO, Boni Supermarkt, New Holland, Djumbo Supermarkten, Arbouw, OMG, Vitens, Pon, Waterschap Zuiderzeeland en Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD).

Heeft u een boodschap over te brengen? Een verhaal te vertellen? Vertel het dan eerst aan ons en op basis van uw briefing gaan wij aan de slag. Of het nu een personeelsfeest is of een opening, een jubileum of een award-uitreiking. Triple Blue Group denkt graag vanaf het eerste moment met u mee over het meest optimale resultaat. Natuurlijk is de inhoud daar leidend. Maar communicatiedoelstellingen realiseren gaat beter via een goed afgewogen mix van informatie en entertainment - in plaats van informatieoverdracht alleen.

Creativiteit, kwaliteit en maatwerk zijn onze specialisaties.


Van idee tot evenement, van wens naar uitvoering, wij regelen het voor U. Makkelijk toch?

Van Flevoland tot Londen

Of een event nu klein en persoonlijk moet blijven of juist groot en massaal moet worden: wij hebben alles in huis. Een event in eigen land of aan de andere kant van de wereld? Alles kan: Triple Blue Group heeft ervaring met nationale en internationale evenementen.

Op het gebied van vervoer, hospitality, food & beverage en techniek werken we samen met partners in binnen- en buitenland die ook hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Of zoals we zelf zeggen: wij werken net zo makkelijk in Flevoland als in Londen!

Meer weten over onze evenementen op maat?

Wilt u meer weten over onze onvergetelijke evenementen? Neem dan contact op met Triple Blue Group en maak een afspraak voor een advies op maat. Bel 0321 - 36873 of stuur een e-mail naar info@tripleblue.nl.

Opening bedrijfspand Rabobank Liemersepoort te Zevenaar.

Rabobank de Liemers

Spectaculaire show tijdens opening van het nieuwe bedrijfspand van Rabobank de Liemers.

Evenement in opdracht van Arbouw voor een gezonde lunch op de bouw.

Arbouw

Tijdens de presentatie van de leefstijl cijfers in de bouw gaf Arbouw een voorproefje van een gezonde lunch op vier bouwplaatsen in Nederland.

BOL / Wouda

BOL en Wouda Installatietechniek zijn beide ondernemingen van het eerste uur en vieren hun 50-jarig bestaan tijdens het dansfeest 50Live.

Boni Supermarkten

Boni Supermarkt viert haar 35 jarig bestaan met haar klanten tijdens het Familiefeest in de IJsselhalen in Zwolle.

Product introductie AVK Nederland, de Supa Max.

AVK Nederland

In opdracht van AVK verzorgden wij de product introductie van de ‘Supa Maxi’ aan haar klanten.

Verkiezing ondernemer van het jaar OVDD nieuwjaarsfeest Dronten

OVDD

Verkiezing onderneming van het Jaar en Nieuwjaarsfeest.

Optreden Wolter Kroes tijdens New Holland Legendary Days.

New Holland

Dealerdag tijdens New Holland Legendary Days in Biddinghuizen.

Opening winkelpand The Sting in Londen (Engeland)

The Sting

Bijzonder mooie opening van de eerste winkel van The Sting in Londen, Piccadilly Circus Engeland. 

OMG

Voor Omnicom Media Group verzorgden wij de invulling van het Kerstfeest voor het personnel in het InterContinental Amstel Amsterdam.

Geïnspireerd door onze evenementen?

Heb je een idee of kunnen we je helpen bij een leuk evenement? Wij denken graag met je mee. Neem voor antwoorden op vragen, een creatieve brainstorm of voor een voorstel op maat contact op Triple Blue, de koffie staat altijd klaar!