Zakelijke evenementen

Wat we met plezier bedenken, voeren we ook tot in de perfectie uit. Vandaar dat talloze klanten die een onvergetelijk event op maat willen, kiezen voor Triple Blue Group. Evenementen die zowel spraakmakend als effectief zijn en die de doelgroep in het hart raken.

Triple Blue Group organiseert al regelmatig zakelijke evenementen voor o.a. Rabobank, The Sting, ABN AMRO, Boni Supermarkt, New Holland, Arbouw, OMG, Pon, en OVDD.

Heeft u een boodschap over te brengen? Een verhaal te vertellen? Vertel het dan eerst aan ons en op basis van uw briefing gaan wij aan de slag. Of het nu een personeelsfeest is of een opening, een jubileum of een award-uitreiking. Triple Blue Group denkt graag vanaf het eerste moment met u mee over het meest optimale resultaat. Natuurlijk is de inhoud daar leidend. Maar communicatiedoelstellingen realiseren gaat beter via een goed afgewogen mix van informatie en entertainment - in plaats van informatieoverdracht alleen.

Creativiteit, kwaliteit en maatwerk zijn onze specialisaties.

Van idee tot evenement, van wens naar uitvoering, wij regelen het voor je. Makkelijk toch?

Van Flevoland tot Londen

Of een event nu klein en persoonlijk moet blijven of juist groot en massaal moet worden: wij hebben alles in huis. Een event in eigen land of aan de andere kant van de wereld? Alles kan: Triple Blue Group heeft ervaring met nationale en internationale evenementen.

Op het gebied van vervoer, hospitality, food & beverage en techniek werken we samen met partners in binnen- en buitenland die ook hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Of zoals we zelf zeggen: wij werken net zo makkelijk in Flevoland als in Londen!

Meer weten over onze evenementen op maat?

Wilt u meer weten over onze onvergetelijke evenementen? Neem dan contact op met Triple Blue Group en maak een afspraak voor een advies op maat. Bel 0321 - 36873 of stuur een e-mail naar info@tripleblue.nl.

Rabobank

Opening bedrijfspand.

Arbouw

Info.

BOL / Wouda

Info.

Boni Supermarkten

Info.

AVK Nederland

Productintroductie waterbuis Supa Maxi tijdnes Romeins spektakel.

Verkiezing ondernemer van het jaar OVDD nieuwjaarsfeest Dronten

OVDD

Verkiezing onderneming van het Jaar en Nieuwjaarsfeest.

Optreden Wolter Kroes tijdens New Holland Legendary Days.

New Holland

Dealerdag tijdens New Holland Legendary Days in Biddinghuizen.

Pon

Info.

The Sting

Info.

OMG

Info.

Portfolio

Info.

Portfolio

Info.