Triple Blue Group

Triple Blue Group is een creatief entertainment en evenementenbedrijf. Wij zijn verantwoordelijk voor unieke, kwalitatief hoogstaande entertainmentmerken, producten en diensten en werken vanuit Nederland.

Met onze kennis, ervaring en elkaar versterkende entertainmentdisciplines weten we keer op keer zeer succesvolle entertainmentmerken te creƫren, produceren en exploiteren. Triple Blue Group heeft het breedste entertainmentaanbod in huis en weet daarmee consumenten te bereiken en raken.

Onderdelen van Triple Blue Group

Evenementen

Triple Blue Group bedenkt en produceert onvergetelijke, spraakmakende en effectieve zakelijke evenementen op maat.

Boekingen

Triple Blue Group heeft zich gespecialiseerd in het boeken van entertainment & personalities in de breedste zin.

Concerten & shows

Wij creeeren en produceren concerten en shows voor (eigen) artiesten en derden, net als festivals en andere openbare evenementen.

Management

Triple Blue Group behartigt exclusief de zakelijke en commerciƫle belangen van artiesten en persoonlijkheden in de evenementen- en entertainmentwereld.

Televisie & content

Wij produceren tv-programma's, registraties van shows en evenementen en bedrijfsfilms, content en commercials voor bedrijven en organisaties.

Muziek

Triple Blue Group verzorgt voor diverse artiesten het exclusieve management en heeft alle specialismen in huis om aan een merk te bouwen.

Over Triple Blue Group

Profiel

Triple Blue Group is een veelgevraagd creatief entertainment- en evenementenbedrijf in Nederland.

Partners

Mede dankzij een nauwe samenwerking met diverse vooraanstaande crossmedia partners is Triple Blue Group in staat entertainment in de breedste zin van het woord te bieden.

Voorwaarden

Klik hier voor de alle voorwaarden van The Entertainment Group.