Een greep uit onze artiesten

Triple Blue Group begeleidt de carrières van de een aantal artiesten in Nederland. De diverse contactmomenten tussen onze artiesten en hun doelgroep, zijn op verschillende manieren inzetbaar voor u als klant. Wij zijn specialist in het benutten van de uiteenlopende mogelijkheden van artiesten en muziek binnen elke communicatiedoelstelling.

Triple Blue Group is al negen jaar een begrip in de muziekindustrie. Begonnen als het management van Ysis (Sanne Hans - Miss Montreal) en Raak! heeft Triple Blue Group een zeer breed aanbod van zeer succesvolle artiesten in huis. Enerzijds binnen onze eigen divisie muziek management, 123Boekingen en Het Artiestenburo, anderzijds dankzij onze strategische samenwerking met Viking Entertainment Group.

Triple Blue Group onderscheidt zich als een full service entertainment bedrijf dat in de volledige breedte van de hedendaagse muziekindustrie aan een merk kan bouwen. Zo hebben we verschillende succesvolle merkkoppelingen en endorsements gerealiseerd voor o.a. Univé, T-Mobile, Douglas, Schrobbelèr, Robijn, Samsung, Meeùs, Alpro Soja en De Telefoongids.

Artiesten

Raak!

De meidengroep van Nederland.

Raak!

De meidengroep van Nederland.

Raak!

De meidengroep van Nederland.