Het Artiestenburo

Artiest of personality boeken

Boek rechtstreeks, snel en tegen de meest gunstige tarieven bij Triple Blue Group. Wij zijn gespecialiseerd in het boeken van entertainment in de breedste zin. U kunt ons entertainment snel en makkelijk boeken via onze boekingssite www.hetartiestenburo.nl of www.hetsprekersburo.nl. U boekt al deze artiesten en personalities dus rechtstreeks en zonder tussenhandel: snel, correct en tegen de meest gunstige tarieven. Hetartiestenburo.nl en hetsprekersburo.nl zijn 100% powered by Triple Blue Group.

Triple Blue Group verzorgt op exclusieve basis de boekingen en het management van veel artiesten, tv-personalities, sprekers, dagvoorzitters, chef-koks en sporters. Bekende namen zijn zowel qua management als boekingen exclusief aangesloten bij Triple Blue Group.

Voor elke gelegenheid en in elk genre voorziet Triple Blue Group in een zeer kompleet, kwalitatief en attractief entertainmentaanbod.

Internationale artiesten boeken

Ook bekende internationale artiesten, bands en talenten kunt u bij Triple Blue Group boeken voor besloten evenementen, concerten en exclusieve privé-feesten. Wij verzorgen voor u het gehele traject: van boeking en contractuele afhandeling tot de totale technische- en logistieke productie van het optreden.

Contact

Voor meer informatie met betrekking tot het boeken van entertainment kunt u contact opnemen met Triple Blue Group op 0321 - 316 873 of kijk op www.hetartiestenburo.nl, www.hetsprekersburo.nl of www.hetculinairburo.nl.