+31 (0)321 316 873

Raak! viert Sinterklaas bij Telekids Mini’s

Triple BlueRaak! viert Sinterklaas bij Telekids Mini’s

nov

28

Raak! viert Sinterklaas bij Telekids Mini’s

Daan, Nouk en Sharon van Raak! zijn doordeweeks elke dag te zien tussen 8.15 en 10.30 uur bij Telekids Mini’s op RTL Telekids.

De meiden van Raak! zijn elke dag te zien vanuit hun studio, die voor de gelegenheid helemaal is omgetoverd in Sinterklaas-sfeer.

Je kunt lekker meedoen met Sharon en de Pietengym, Sint-knutsels maken met Daan en luisteren naar de Sinterklaasverhalen van Nouk. Uiteraard hebben de meiden ook een aantal leuke, hilarische spelletjes voor jullie bedacht om op 5 december tijdens Pakjesavond te spelen.

Elke dag behandelen Daan, Roos en Nouk de binnengekomen post en kunnen kinderen hun vraag aan PAS Piet insturen. En aan het eind van de dag is er de Tweet van Piet of een Mop uit een envelop. Kortom: er gebeuren leuke Sinterklaas-dingen bij Raak! viert Sinterklaas!

Nieuwjaarsplons

Op woensdag 3 januari 2018 is de lustrumeditie van de ludieke subtropische ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos. Naast de optredens van Raak! zijn ook de Telekids-helden Fien & Teun en Superwings aanwezig. Ook kun je meedansen met de Telekids Discoshow en uiteraard zijn ook de Landal-mascotte en televisiester Bollo en zijn vrienden Puk & Pelle de hele dag aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/nieuwjaarsplons

X