+31 (0)321 316 873

KidHitzShow

De leukste kinder-discoshow van Nederland!

De KidHitzShow is de meest spetterende discoshow van Nederland. Kids DJ Ricardo draait vrijwel non-stop de coolste hits voor kids.

Een te gek interactief kinderprogramma vol met de lekkerste muziek, het leukste entertainment en geweldige spelletjes. Tijdens de KidHitzShow komen ook vriendjes Kiki & Jojo langs. Samen met Kiki & Jojo geeft Kids DJ Ricardo een te gek feest. Daar wil jij toch ook bij zijn!

Kids DJ Ricardo

Ricardo een echte DJ voor kinderen, die al met veel jaren ervaring de leukste shows maakt in Nederland. Hij betrekt de kinderen bij al zijn gekkigheid en haalt kattenkwaad uit. De altijd vrolijke DJ Ricardo is onder andere bekend van de Telekids Discoshow waar hij regelmatig als DJ staat te draaien. Ricardo staat garant voor non-stop dolle pret!

Zing, spring en dans mee met de KidHitzShow

Iedereen doet mee bij de KidHitzShow. Wie weet sta jij op het podium als kandidaat bij de muziekquiz, de danswedstrijd of doe je mee met één van de leuke spelletjes die DJ Ricardo tijdens de Show speelt. Daarnaast dans en zing je natuurlijk lekker mee met alle swingende nummers die uit de speakers knallen tijdens de show. Uiteraard gaan alle prijswinnaars niet met lege handen naar huis, maar zijn er leuke prijzen te winnen!

De Coolste Hits

Naast nummers van Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en K3 draait DJ Ricardo ook verzoeknummers. Wil jij graag een nummer horen uit de Kids Top 20 of van Nick Hits dan kan je dit laten weten aan de DJ. Lekker dansen en springen op ‘Fitlala’ van Kinderen voor Kinderen, ‘Sprookjesbal’ van Raak! of het kinderliedje ‘Tsjoe Tsjoe Wa’. Je kunt het zo gek niet bedenken of Kids DJ Ricardo heeft het nummer bij zich in zijn giga-platenkoffer 🙂

Complete KidHitzShow

De KidHitzShow is geschikt voor kinderen van 2 t/m 14 jaar en natuurlijk mogen de ouders ook lekker mee swingen. Een complete show met kleurrijk achtergrond decor, dj-booth en natuurlijk felgekleurde discolampen. Daarnaast neemt Kids DJ Ricardo ook de mascottes Kiki & Jojo mee. De KidsHitzShow staat garant voor een fantastisch kinderfeest. Speciaal voor Sinterklaas heeft DJ Ricardo ook een TV Sint Show. Wilt u meer informatie over de KidHitzShow ontvangen of wilt u weten wat er nog meer mogelijk is? Wij denken graag met u mee!

Tekst: (c) Triple Blue

Boekingsinformatie

Prijs
v.a. € 895,00 *
Tijdsduur
1 uur
Techniek
M-/A-set
Vorm
Show

* genoemde prijs is excl. BUMA en excl. BTW.

Diedjee Diskoosjoo boeken?

Bel of mail ons direct en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Agenda KidHitzShow

Datum Tijd Evenement Plaats
27 April 2018 14:00 - 15:00 uur Koningsdag Utrecht
2 Juni 2018 15:30 - 18:00 uur Zomerspektakel aan het Meer Alphen aan den Rijn
11 Augustus 2018 19:00 - 21:00 uur Meerpaaldagen Dronten

Alternatieven voor Diedjee Diskoosjoo

Andere bekeken ook… Informeer naar de beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden.

Telekids Discoshow boeken voor een show

Telekids Discoshow

De leukste interactieve discoshow van Nederland
Ernst & Bobbie boeken voor een optreden

Ernst & Bobbie

Twee vrienden over de grootste soepkip!

Aanvraagformulier KidHitzShow

Gegevens aanvraag

Datum
Tijd
Locatie & plaats
Aantalbezoekers

Uw gegevens

Bedrijf/organisatie
Naam (verplicht)
Telefoonnummer/mobiel
E-mailadres (verplicht)

Vraag/opmerking

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Volg ons op

KidHitzShow boek je bij Triple Blue!

X